Zielsopstelling I Voice Dialogue

Een stap verder in jouw groei!

Wil jij een volgende stap zetten? Wil je meer zicht op jouw pad? Twijfel je of voel je je onzeker over een bepaalde situatie? Bij een zielsopstelling met de Voice Dialogue methode kom je dichter bij jouw kern, jouw ziel en levensopdracht. Meer in verbinding met jouw ZIJN.


Verder groeien naar wie je in essentie bent!

Zijn wie je bent: vanuit liefde, verbinding en vertrouwen je leven vormgeven.

In het begin van de jaren tachtig ontdekten in de V.S. Hal Stone, een leerling van Jung, en Sidra Stone dat je met innerlijke menselijke eigenschappen kunt communiceren.
Toen Sidra op een zeker moment verdrietig was, vroeg Hal haar of ze in dat verdriet wilde stappen en het een stem wilde geven. Daarop verscheen er een klein en kwetsbaar kind, dat veel te vertellen had: een kind waar eindelijk eens naar geluisterd werd! Zo ontstond de eerste dialoogsessie.
Hal en Sidra ontdekten dus dat er vele delen bestaan die ons leven op de achtergrond bepalen, of juist volledig verbannen lijken te zijn. Ze ontdekten dat elk deel zijn eigen energie en karakteristiek draagt. Ze ontdekten ook hoe je met je innerlijke delen om kunt gaan, waardoor je je beter gaat voelen.

De enorm krachtige en transformerende werkwijze die uit hun werk ontstond noemden ze Voice Dialogue.

Voice Dialogue is een prachtige ontdekkingsreis om in gesprek te komen met jouw innerlijke stemmen. Delen als de pleaser, de criticus, jouw innerlijke kinderen, de perfectionist worden gehoord, gevoeld en gezien.

Je ontdekt aangeleerde oude overlevingspatronen en creëert nieuwe mogelijkheden om te groeien in jouw ZIJN.

Na een coachgesprek met behulp van Voice Dialogue kunnen we jouw innerlijke wereld gaan verkennen met een zielsopstelling om zo nog dieper tot de kern te komen van wie jij bent.

Tarieven en behandelduur

Het tarief voor een coachgesprek met Voice Dialogue en zielsopstelling is € 95,00 voor 1,5 uur (inclusief BTW). Als onderdeel van een Malvatherapie traject kan een gesprek samen met een behandeling deels worden vergoed via je ziektekostenverzekering, afhankelijk van de polisvoorwaarden.