Welkom in mijn praktijk

Sielsfolle is een praktijk voor Lichaamsgerichte energetische therapie, (adem)coaching, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

De naam Sielsfolle is het Fries voor Zielsveel. Friesland is de omgeving waar ik ben opgegroeid.
Zoals de open en vrije natuur die het Friese landschap zijn prachtige uitstraling geven, ben ik in mijn leven altijd op zoek gegaan naar ruimte, vrijheid, nieuwe uitdagingen om van daaruit mezelf te ontwikkelen.

De afgelopen jaren heb ik mijn ware essentie  mogen ontdekken, van waaruit ik met zielsveel liefde een ander kan begeleiden in zijn of haar ontwikkeling, bewustwording en heelwording.

Hiervoor heb ik de opleidingen tot Malva therapeut en Chakra Specialist, de Ademcoach opleiding, Voice Dialogue, Zielsopstellingen, Familieopstellingen en verschillende bijscholingen op medisch- en psycho(sociaal) vlak en persoonlijke ontwikkeling gevolgd. Op dit moment volg ik de Master opleiding Systemisch Werk. 


In mijn praktijk werk ik met verschillende therapie- en coachingsvormen. Malvatherapie is een lichaamsgerichte energetische therapie die aanvullend werkt op de reguliere geneeskunde en heeft unieke behandelmethoden, voelbaar anders dan andere vormen van energetisch werk.

Ben jij op zoek naar rust, balans, vertrouwen, innerlijke kracht en vooral liefde voor jezelf? Malvatherapie, Ademcoaching of een Zielsopstelling en Voice Dialogue kan daarbij ondersteunend zijn en je terugbrengen naar wie je mag zijn.

Graag begeleid en ondersteun ik jou hierbij. Samen in verbinding je eigenheid leren ontdekken.

Wil je meer balans in je leven, er mogen zijn en voelen wie je bent dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Over de behandelmethoden kun je verder lezen bij Therapie en coaching. Voor meer informatie over Malvatherapie bekijk de film hieronder!

Je mag worden zoals je bent

om te worden zoals je bent,

maar nog niet kunt zijn.

Jij mag worden wie je bent op jouw manier en in jouw tijd.