Workshop Mindful Ademen

Ervaar jij regelmatig stress en onrust? Wil je bewuster leren ademen? Dan is deze workshop een kado voor jou.

Een natuurlijke manier van ademen geeft je vrijheid in jezelf en je wordt je bewuster van je lichaam.

 Tijdens deze dag leer je meer over bewust ademhalen en gaan we werken met verschillende ademoefeningen. Ook gaan we samen ademen met de verbonden ademhaling. Hierbij kan je spanningen en emoties loslaten. Je krijgt hierdoor meer ademruimte en er komt ruimte voor rust, zelfvertrouwen en eigen kracht.

Een moment om stil te staan bij jezelf en te voelen wat er aanwezig is. Stil worden, doen door niets te doen, geen beweging, geen denken, alleen maar ademen en zijn.

Natuurlijk ademen draagt bij aan je gezondheid, zowel geestelijk als lichamelijk. Onderzoek heeft aangetoond dat bewust ademen een gunstige invloed heeft op je hersenfuncties en versterkt je immuunsysteem. Het vermindert stress, depressieve gevoelens, angst en je kunt er beter van slapen.

Praktisch

Je krijgt een handig naslagwerk mee met thuisoefeningen. Je bent vanaf 9:30 uur welkom in de Havelter Molen. De workshop start om 10:00 uur en we ronden de dag af rond 16:00 uur. 

Thee en water is aanwezig. Ook zorgen we voor een gezonde, voedzame en vegetarische lunch. Dit alles is bij de prijs van de workshop inbegrepen.

We werken in een kleine groep van maximaal 7 personen.

Deze Workshop is al geweest.


Locatie: Molenschuur Havelte

Vraag informatie aan

Prijs:

89