Workshop Kracht van Vrouw ZIJN

Heb jij geleerd om van jezelf te houden? Hoe gingen jouw ouders, voorouders om met zelfliefde? Tijdens deze workshop gaan we samen ontdekken wat zelfliefde voor jou betekent en welke invloed jouw familielijn hierop heeft. “ Het is niet je taak om naar liefde te zoeken, maar eerder om alle hindernissen die je in

jezelf hebt opgebouwd op te sporen en ongedaan te maken.”

-Rumi

Tijdens deze workshop gaan we samen ontdekken wat zelfliefde voor jou betekent en welke invloed jouw familielijn hierop heeft. We gaan ons verdiepen in onze kracht van Vrouw ZIJN.
Je leert anders waar te nemen, vanuit jouw intuïtie en gevoel.

Deze workshop wordt een magische dag van vertragen, verwonderen en - opnieuw - afstemmen en verbinden met jouw liefdevolle kracht van ZIJN.

Wat gaan we doen
We gaan deze dag aan de slag met verschillende werkvormen zoals stilte, meditatie, TAO-oefeningen, ademhaling en intuïtieve creatieve oefeningen. Je gaat nieuwsgierig en liefdevol op zoek naar jouw eigen kracht. Ook leer je hoe je dit kunt integreren in je zijn en je dagelijkse leven.
Je gaat naar huis met mooie herinneringen, inzicht, vergroot bewustzijn en vooral zin om iedere dag opnieuw te kiezen voor jouw Kracht van Vrouw ZIJN. 

Praktisch
De workshop is op zondag 25 september in de Havelter Molen. Je bent vanaf 09.30 uur welkom. De workshop start om 10.00 en we ronden de dag af rond 16.00 uur.

De eerstvolgende keer is op 25 september 2022 van 10:00 - 16:00 uur
Locatie: Havelter Molen

Doe mee met deze Workshop op: 25 september 2022

Prijs:

89